Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Focus 3månader

Programmet Focus 3 månader ämnar sig för dig som vill utveckla din träning, oavsett om det är på specifik nivå eller rent allmänt. Vi kollar även på kosten. Upplägget passar dig som har ett fåtal kilon du vill gå ner.

Focusprogrammet inleds alltid med en Hälsoanalys och ett konditionstest tillsammans med hälsocoachen. Under de kommande veckorna har du sedan tillgång till 2st coachsamtal och avslutar sedan perioden med en hälsouppföljning med tillhörande konditionstest.

 

Första träffen med PT:n sker någorlunda nära hälsoanalysen och innefattar en introduktion, genomgång av din målsättning samt utdelning av träningsupplägg som du kan följa kommande veckor. Andra träffen kan variera mellan att köra ett PT-pass, teknikträning eller att följa upp och utveckla programmet vidare. Ha en öppen diskussion med din PT vid bokning av mötet och berätta hur du tänker. Vid tredje mötet följer ni upp utvecklingen som gjorts, samt att du får några framåtgående tips du kan ta med dig i din vidare träning.

 

Totalt innehåller Focus:

1 Hälsoanalys med Itrimcoach
2 coachsamtal med Itrimcoach
1 Hälsouppföljning med Itrimcoach
2 konditonstest
3 träffar med PT.

 

Fri träning

Workshops

Vägning var 14:e dag i samband med workshops

 

(Fler träffar med Itrimcoach och Pt går att köpa till.)