Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vattengymnastik

Vår vattengymnastik är anpassad för en bred målgrupp.
Här möts vi och har roligt!

Har man ont i leder/muskler eller bara vill komma igång med kroppen är vattengymnastik en skonsam och bra start.

Vi tränar i 34 gradigt härligt vatten med 140 cm djup till medryckande musik.
Man måste inte kunna simma för att vara med i våran vattengymnastik och man tränar efter sin egna förmåga och dagsform.

 

Nedan finner du dom olika beskrivningarna av våra olika Aqua pass.

Aqua classic

Aqua classic är ett vattengympa pass där man tränar klassisk vattenträning med styrka, koordination, smidighet med varierande rörelser till medryckande musik. Man tränar efter egen förmåga och dagsform.

Aqua medel

Aqua medel är en tuffare variant av Aqua classis. Här använder vi oss av redskap när vi kör styrka. Ett fartfyllt pass med lite mer avancerade rörelser.

Aqua mix

I detta passet mixas Aqua medel med Aqua dance. Ett fartfyllt pass med blandning av härliga dansrytmer till medryckande musik och i styrkan använder vi oss av redskap för att stärka upp bålstyrkan.

Aqua dance

Detta är ett pass för den som tycker om att dansa. En härlig mix av dansstilar med en blandning av roliga och utmanande rörelser med allt från salsa till vals. Syftet med passet är att man ska ha roligt, att man ska låta sig följa med i rörelserna och att man känner glädje när man lämnar bassängen.