Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Passbeskrivningar V50-V2

Minst 5 pers/pass, ring vid förhinder 0550-13130
På bokningssidan ser du eventuella ändringar av passen.

 

 

 

 

 

CrossFitness

Vi tränar styrka och kondition i 6 min-intervaller. Alla tränar efter egen kapacitet och vi stöttar varandra. God idé att vara uppvärmd innan.

Coredio

Intensiv intervallträning som kombinerar fysiskt mycket rörliga övningar med coreövningar på stället. Allt i individuellt tempo.

Corebalance

Styrka för hela kroppen men fokus på bålen. Övningar som tränar både stabilitet och smidighet. Kort uppvärmning och avslutande stretch ingår. 

Easy Line

Cirkelträning. Du tränar både kondition, styrka, uthållighet och förbränning. Anpassa intensitetsnivån efter dig själv och få en flexibel och effektiv träning. Passar alla och ger bra resultat.

FullBodyAttack

Ett pass uppbyggt på flera serier av övningar där hela kroppen tränas med så få redskap som möjligt. Fokus ligger på att utmana sin styrka, kondition, uthållighet och inte minst balans.

GravidYoga

GravidYoga - Med hjälp av yogan under graviditeten, lindrar och undviker du problem som ryggvärk, bäckenbesvär, sömnsvårigheter, oro och känslan av att vara obekväm med kroppens förändringar.
Innehåll: KundaliniYoga anpassat för gravida, lugna mjuka rörelser, andningsteknik, fokus, avslappning, meditation, bäckenbotten- och uthållighetsträning, magdans, mantrasång samt yogiska tips och råd.

KondisMix

Tuff konditionsträning med höga pulstoppar blandat med enkla steg. Vi blandar pulstopparna med återhämtningspartier med fokus på styrka. Ett pulshöjande, enkelt och roligt pass!

KondiBox

40 minuters konditionspass med slag och sparkar (mot pads) i olika kombinationer, avslutas med styrka.

MamaCore

Ett pass som väcker musklerna igen, efter att du fött ditt barn och varit på efterkontroll. Bäckenbottenträning på ett funktionellt sätt samt uppträning av bålmuskulatur. Du tränar tillsammans med din bebis och andra mammor i samma situation. En fokusering på rygg och mage som kontinuerligt går över mer och mer på helkroppsträning.
Medlem 0kr
Icke medlem 60kr

Mediyoga

En terapeutisk yogaform (utvecklad genom forskning för den svenska hälso och sjukvården.) MediYoga karaktäriseras av andningsövningar tillsamman med mjuka rörelser fokus och koncentrationstekniker avslappning och meditation skapar en djupgående balans och terapeutisk effekt. Det mjuka och meditativa utförandet kan utföras oavsett fysiska och psykiska begränsningar men även du som är fullt frisk kan bli hjälpt till en större medvetenhet stabilitet lugn och harmoni.

McBox

McBOX är multifunktionell träning som ger ökad styrka, rörelse och stabilitet. McBox har influens från olika kampsporter. Passen kombineras med sparkar och slag i varierat tempo. Oavsett tidigare erfarenheter vägleder instruktören dig för bästa upplevelse av McBOX.

McCross

McCROSS är för de tuffa!
Du utmanas att ge det Maximala med ökad kondition, styrka och spänst som resultat. Oavsett tidigare erfarenheter vägleder instruktören dig för bästa upplevelse av McCross

PowerCircle

Klassisk cirkelträning där du på olika sätt tränar kroppens muskler och uthållighet. 12 stationer med olika övningar; styrke kombinerat med uthållighet.

Power

Effektivt pass på 25 minuter där vi jobbar med kroppen som enda motstånd. Det är 2 övningar i varje 4 minuters intervall. 1 övning är 20 sekunder och den andra 10 sekunder.

Pump

Enkla Skivstångsövningar i takt till pumpande musik. Du bestämmer själv hur tungt/lätt du kör och resultatet blir muskelkondition och styrka.

Quattro

Ett fyrdelat smörgåsbord av varierad träning.
Pilatesboll, Box, Styrka och Funktionsövningar.

Styrkeyoga

Genom olika kroppspositioner och en aktiv andning arbetar vi med styrka, balans, rörlighet, smidighet, koncentration, fokus och avspänning. Målet är inte att bli så vig som möjligt, utan att få jobba efter egna förutsättningar med möjligheter till utmaning.


Tisdagspassen inspirerade av "HatahYogaFlow"
Torsdagspassen inspirerade av "AshtangaYoga"


Skillnaden: Mer flöde på Tisdagspassen, i Ashtanga hålls positionerna något längre.

Skivstång

Alla klassiska övningar: benböj, utfall, marklyft, rodd, bänkpress etc.
Varvas med pulshöjare.

Stretchpass

Efter ett tufft träningspass är det skönt att stretcha. Genom att regelbundet stretcha får vi en smidigare kropp vilket är ett steg mot en bra form. Att kunna röra sig obehindrat och utan smärta gör livet enklare och är en bra investering för en rörligare kropp.

StrongByZumba tm

Är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition - givetvis under ledning av musik. Musiken är, som i alla former av Zumba ®, en viktig del av passet. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik. Inget danspass

Spinning

Inspirerande musik och peppande ledare guidar dig i ett effektivt konditionspass som, via varierade positioner på cykeln samt tempo & motstånd, tränar hjärta och lungor. En fiktiv bana av backar och raksträckor tränar dig optimalt, men är samtidigt skonsamt för knä och leder.

TGIF (Thank God It´s Friday)

10/11 Skivstång 16:30-17:30
17/11 Spinning 16:30-17:10 Crossfitness 17:15-18:00
24/11 Spinning 16:00-16:55 Crossfitness 17:00-17:45
1/12 Spinning 16:00-16:55 Skivstång 17:00-18:00
8/12 Spinning 16:30-17:10 Tabata 17:15-18:00
15/12 JULSPECIAL

Tabata

Tabata är en intervallform där man kör 8 set på 20 sekunder och tar i "för kung och fosterland". Därefter följer 10 sekunders vila. Detta kör man i 8 set som tillsammans varar 4 minuter. Hur många set man gör kan man välja själv.

Zumba ®

Zumba är en rolig och upplivande träningsform där de latinska rytmerna står i fokus. Du lär dig grundstegen till ett flertal latinamerikanska dansstilar och svänger till den heta musiken.

Zumba Toning/Fitness

Kombinerad målinriktad muskeltoning och intensiv cardio till medryckande latinomusik. På ett roligt sätt dansar du och får samtidigt en rejäl genomkörare av hela kroppen. Toningsticksen finns i två olika vikter och är lätta hantlar inspirerade av latinamerikanska maracas.
Välkommen att skaka loss med oss!

Överkropp 2.1

Ett överkroppsorienterat pass med core-övningar och fokus på balans och stabilitet. Vi använder redskap och kroppstyngden.